Φαλλοπλαστική και βλαστικά κύτταρα – Νέες τεχνικές στην αυξητική πέους

au3itiki peous

Τα βλαστικά κύτταρα έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας σε πολλές εφαρμογές της ιατρικής θεραπείας και με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι η δυνατότητά τους να αναγεννούν και να αναδομούν τους ιστούς στο περιβάλλον όπου τοποθετούνται.

Δες ακόμα: Κιρσοκήλη: τι είναι και τι μπορεί να σου προκαλέσει

Μια πλούσια πηγή βλαστοκυτάρρων βρίσκεται στο ίδιο μας το σώμα και είναι το λίπος μας. Γι’ αυτό και επεμβάσεις αυτόλογης μεταφοράς λίπους από ένα σημείο σε κάποιο άλλο, με στόχο την αναδόμηση ή επούλωση ιστού, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς (π.χ. Αισθητική χειρουργική, ορθοπαιδική, γυναικολογία, γενική χειρουργική, ουρολογία κλπ.)

Στη φαλλοπλαστική, το λίπος χρησιμοποιείται για την αύξηση της διαμέτρου του πέους με πολύ καλά αποτελέσματα. Λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα από το μηρό ή τους γλουτούς και μετεμφυτεύεται υποδορίως στο πέος, αυξάνοντας έτσι τον όγκο του.

au3itiki peous

Προ της τοποθέτησής του όμως, το λίπος θα πρέπει να υποστεί επεξεργασία, προκειμένου να αναδείξει τα βλαστοκύτταρα που περιέχονται μέσα του. Μια νέα τεχνική επεξεργασίας και μεταφοράς του λίπους που ονομάζεται Lipogemsενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρα και παράγει υψηλής ποιότητας λίπος.

Η επεξεργασία γίνεται κατά τη διάρκεια της επέμβασης, είναι ταχεία και χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη συσκευή που διαχωρίζει τα λιποκύτταρα από άχρηστα παράγωγα αίματος, ελαιωδών και φλεγμονωδών ουσιών, χωρίς να προστεθούν χημικά ή ένζυμα. Κατόπιν, ο πλούσιος σε ενεργοποιημένα βλαστοκύτταρα «καθαρός» λιπώδης ιστός Lipogems μετεμφυτεύεται στο πέος δίνοντας μια απόλυτα ομοιογενή εικόνα αύξησης της διαμέτρου. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η καλύτερη προσαρμογή του μοσχεύματος στο νέο του περιβάλλον και η μακροχρόνια επιβίωσή του. Επίσης, ο ιστός Lipogems είναι εξ’ ολοκλήρου λίπος που προέρχεται από τον ίδιο τον ασθενή, εξασφαλίζοντας άριστη βιοσυμβατότητα.

Η τεχνική συνήθως γίνεται σε συνδυασμό και με επιμήκυνση του πέους και έτσι, ο άνδρας κερδίζει αρκετούς πόντους «αυτοπεποίθησης» σε μήκος και πάχος.

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.