Από τα κολλύρια στα οφθαλμοκαλλυντικά – Βλέποντας την επανάσταση !!

ofthalmokallyntika

Ο δρόμος σε μια νέα εποχή με επίκεντρο τα μάτια!

Για πρώτη φορά στην ιστορία, το βλέμμα βρίσκεται στο επίκεντρο της κοσμετολογίας. Πολλοί πιστεύουν πως ένα βλέμμα αρκεί για να σε κερδίσει κάποιος , άλλοι πάλι λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, αλλά και αυτός ο καθρέφτης θαμπώνει με τον καιρό, αν δεν τον φροντίζουμε όπως του αξίζει. Είναι αλήθεια ότι τα μάτια γερνάνε μαζί με μας. Αρκετές φορές είναι αυτά που προδίδουν την ηλικία μας και συμμετέχουν σε πολύ σημαντικό βαθμό στην πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος για εμάς.

Δες ακόμα: Οφθαλμολογικά προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη

Η γήρανση των ματιών είναι κάτι που όλοι το γνωρίζουμε και πολλές οφθαλμικές παθήσεις, όπως το γλαύκωμα, η μείωση της όρασης, η πρεσβυωπία, ο καταρράκτης, η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, η ξηροφθαλμία, οφείλονται στα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πιο πολύτιμο όργανο του σώματος μας. Τα μάτια γερνάνε, επισημαίνουν οι επιστήμονες μετά από εκτεταμένες μελέτες, και μάλιστα με πολύ εμφανή και ευδιάκριτα σημάδια στο καθρέφτη!!!

Η καλλυντική περιποίηση σχετικά με την αντιγήρανση των ματιών, εώς τώρα, σταματούσε στην εξωτερική περιποίηση των βλεφάρων και του δέρματος που περιβάλλει τα μάτια.

Η πρόσφατη ανακάλυψη των οφθαλμοκαλλυντικών έφερε την επανάσταση στην ολοκληρωμένη περιποίηση των ματιών, με τα πρώτα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty. Η ιατρική κοσμετολογία  θεωρεί ότι τα μάτια αποτελούν σημαντικό κομμάτι  στον πόλεμο κατά της αντιγήρανσης, εξίσου σημαντικό με άλλα εξωτερικά σημεία του σώματος μας όπως είναι τα μαλλιά και το δέρμα!

Ίσως  τα μάτια να αποτελούν και τον σημαντικότερο τομέα αυτής, λόγω της ευαισθησίας τους και της ολοένα και αυξανόμενης καθημερινής τους ταλαιπωρίας από το αστικό  περιβάλλον και τον έντονο τρόπο ζωής στον οποίο επιδιδόμαστε καθημερινά.

Η μόλυνση, οι περιβαλλοντικές συνθήκες όπως ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο κλιματισμός, ο καπνός και η σκόνη, το υπερβολικό φως καθώς και παράγοντες που αφορούν το τρόπο ζωής μας όπως το καθημερινό μακιγιάζ, η χρήση Η/Υ και φακών επαφής για πολλές ώρες, καταπονούν τα μάτια μας από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας τα να δείχνουν άτονα, θαμπά και ταλαιπωρημένα.

Η έλλειψη καλλυντικής περιποίησης σε συνδυασμό με τους παραπάνω παράγοντες είναι καταστροφική για τα μάτια μας!

Τα πρώτα σημάδια οφθαλμογήρανσης (OphthalmoAging) κάνουν την εμφάνιση τους όχι μόνο με ρυτίδες ή ζάρες αλλά με την εμφάνιση έντονης ερυθρότητας (αιμοφόρα αγγεία στο λευκό του ματιού) και το σταδιακό κιτρίνισμα τους λόγω της μη επαρκούς ενυδάτωσής τους . Τα Kiten Beauty OphthalmoCosmetics εμφανίστηκαν την πιο κατάλληλη χρονική περίοδο, σαν ασπίδα προστασίας, διασφαλίζοντας την φροντίδα των ματιών σας.

Τα μάτια βρήκαν επιτέλους τον κατάλληλο σύμμαχο απέναντι στο χρόνο. Η νέα κατηγορία των οφθαλμοκαλλυντικών έρχεται να συμπληρώσει τα κενά των φαρμακευτικών κολλύριων .

Τα κολλύρια χρησιμοποιούνταν μόνο με συμβουλή γιατρού και μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αυτό γιατί είναι φαρμακευτικά προϊόντα και έχουν ένδειξη θεραπευτική σε περιπτώσεις παθήσεων.

Τα Kiten Beauty OphthalmoCosmetics (Οφθαλμοκαλλυντικά) αποτελούν την πιο σύγχρονη μορφή στην καλλυντική περιποίηση των ματιών μας καθημερινά, προασπίζοντας την υγεία και λάμψη των οφθαλμών μας και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να διατηρηθούν τα μάτια μας για πάντα νέα.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.