Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος πριν τις γιορτές!

Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος

Μια μίνι λιποαναρρόφηση με λέιζερ θα σας απαλλάξει από το τοπικό πάχος και θα σας χαρίσει υπέροχο σώμα χωρίς ταλαιπωρία!

Τοπικό πάχος στην κοιλιά, ψωμάκια, παχουλά μπράτσα και γάμπες. Πολύ θα θέλατε η κοιλιά να είναι επίπεδη, οι γλουτοί σμιλεμένοι, τα μπράτσα σφριγηλά και οι γάμπες χυτές. Μάταια όμως. Όσο γυμναστική και αν κάνετε και όσο κι αν προσέχετε τη διατροφή σας τα λιποκύτταρα σε εκείνες τις περιοχές είναι τόσο μεγάλα και υπεράριθμα που όλα φαίνονται με χαμένο αγώνα.

Μην πτοείστε. Όπως αποκαλύπτει ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, πρόεδρος της Cosmetic Derma Medicine, «πλέον υπάρχει ένας ελάχιστος επεμβατικός τρόπος που καταργεί το τοπικό πάχος. Πρόκειται για την τεχνολογία Nd-Yag του Smartlipo, ενός λέιζερ που δρα στην προβληματική περιοχή λιώνοντας τα λιποκύτταρα. Εισάγουμε την ίνα του λέιζερ σε μια πολύ μικρή οπή και αυτό προσφέρει λιπόλυση ενώ ταυτόχρονα χαρίζει σύσφιγξη».

Όπως επισημαίνει ο γιατρός η μίνι αυτή επέμβαση είναι ελάχιστα τραυματική, ενώ δεν υπάρχουν ράμματα. Για 2 εβδομάδες θα πρέπει να φοράτε έναν ελαστικό κορσέ. Επίσης οι μελανιές είναι ελάχιστες, ενώ το οίδημα υποχωρεί μέσα σε λίγες μέρες. Επιστρέφετε στις δραστηριότητές σας σχεδόν αμέσως.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.