Υαλουρονικό οξύ – Fillers στο οδοντιατρείο

υαλουρινικό οξύ

Το υαλουρινικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσιολογικά στο δέρμα μας.

Βρες τους καλύτερους γιατρούς για Υαλουρονονικό Οξύ

Η ποσότητά του μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου και η μείωση αυτή έχει ως αποτέλεσμα  τη γήρανση του δέρματος μας και την εμφάνιση ρυτίδων.

Σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες, όπως οι εκφραστικές κινήσεις των μυών του προσώπου, το κάπνισμα ή ακόμη και η υπερβολική έκθεσή μας στον ήλιο.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος είναι σήμερα η πλέον μη επεμβατική μέθοδος μείωσης των ρυτίδων του προσώπου.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής τους είναι εντυπωσιακό, αφού μέσα σε μόλις λίγα λεπτά και εντελώς ανώδυνα, το δέρμα μας αποκτά τη χαμένη του νεανικότητα και φρεσκάδα, χωρίς το πρόσωπό μας  να φαίνεται παραμορφωμένο και χωρίς να χάνει την εκφραστικότητά του.

Ο οδοντίατρος είναι  ο πλέον κατάλληλος για να μας κατατοπίσει σε ό,τι αφορά τα fillers  υαλουρονικού οξέος στην περιστοματική περιοχή.

Έχοντας άριστη γνώση της ανατομίας της περιοχής αυτής, αλλά και κρίνοντας βάσει της αισθητικής του αντίληψης, είναι αυτός που θα συνδυάσει τη συνολική θεραπεία του στόματός μας με τη βελτίωση της γενικότερης εμφάνισης του προσώπου μας.

Η εφαρμογή των fillers μπορεί να γίνει από τον εξειδικευμένο οδοντίατρο στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις ρυτίδες γύρω από τα χείλη(τις λεγόμενες ρυτίδες καπνιστού),στις γωνίες του στόματος ,στη γενειοχειλική αύλακα και στις γραμμές μαριονέτας, κάτω από το στόμα.

Γίνεται ακόμη και στο περίγραμμα των χειλέων για τη διόρθωση του σχήματός τους και την εξάλλειψη ασυμμετριών, όπως επίσης και εφαρμόζεται για την αύξηση του όγκου των χειλέων.

Ως εκ τούτου, τα fillers υαλουρονικού οξέος μπορούν να λύσουν σοβαρά αισθητικά προβλήματα στην περιστοματική περιοχή, πέρα από τη βελτίωση της εμφάνισής μας.

Η διαδικασία εφαρμογής είναι σύντομη και ανώδυνη.

Αρχικά γίνεται επάλειψη της περιοχής που θα δουλέψουμε με αναισθητική κρέμα, η οποία παραμένει για περίπου μισή ώρα.

Κατόπιν γίνεται η εφαρμογή του υλικού ,η οποία διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντυπωσιακό.

Τυχόν ερεθισμός ή κοκκινίλες στην περιοχή θα εξαφανιστούν μέσα σε 24-48 ώρες.

Το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να απορροφά νερό, κι έτσι μετά από περίπου 10 ημέρες θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα του όγκου που επιθυμούμε, με δέρμα φρέσκο και ενυδατωμένο.

Η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται από 9-12 μήνες.

Πρόκειται λοιπόν για μια μέθοδο απολύτως ασφαλή που μπορεί να βελτιώσει τάχιστα την εξωτερική μας εμφάνιση, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά μας.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.