Νέες τάσεις στις αισθητικές επεμβάσεις

αισθητικές επεμβάσεις

αισθητικές επεμβάσεις

Γράφει ο Παπαδόπουλος Γεώργιος, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Με το πέρασμα των ετών τα σημάδια της φυσικής φθοράς αυξάνονται και επηρεάζουν την επιδερμίδα με μια ποικιλία συμπτωμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν βαθιές ρυτίδες, λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφη υφή, αιμοφόρα αγγεία και ερυθρότητα.

Η τάση πλέον στις αισθητικές επεμβάσεις, σε ότι αφορά την θεραπεία ουλών, ρυτίδων, ραγάδων και γενικότερης αναγέννησης και σύσφιξης της επιδερμίδας, είναι οι γρήγορες, αποτελεσματικές και με μηδενικές παρενέργειες ιατρικές πράξεις.

Η θεραπεία Venus Viva™ είναι μια πρωτοπόρος και ασφαλής θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος. Η θεραπεία χρησιμοποιεί την επαναστατική τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™ (NanoFractional RadioFrequency) και της μοναδικής τεχνολογίας SmartScan™. η οποία προσφέρει ανώτερα αποτελέσματα μέσω της επιλεκτικής  παραγωγής θερμότητας στην επιδερμίδα, ελαχιστοποιώντας την πιθανή αίσθηση δυσφορίας του ασθενή και αυξάνοντας την ικανοποίησή του. Η τεχνολογία της Νάνο-Κλασματικής Ραδιοσυχνότητας (Ρ/Σ)™ διανέμει ενέργεια διαμέσου του χορίου στην επιδερμίδα, και μέσω της παραγωγής θερμότητας ενεργοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας, αναγεννώντας το κολλαγόνο και θέτοντας σε λειτουργία την παραγωγή ινοβλαστών, με αποτέλεσμα την αναδιαμόρφωση των ιστών.

Ο αριθμός των θεραπειών που απαιτείται συνήθως είναι 2-3 θεραπείες για μια περιοχή αλλά σε μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από ασθενή σε ασθενή.

Με μηδενικό χρόνο αποχής και ανάρρωσης, χωρίς πόνο και με τη διάρκεια μιας μέσης θεραπείας τα 30 λεπτά, πολύ σύντομα μετά τη θεραπεία σας θα απολαύσετε τα άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη της.

Οι ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούν μια αποδεδειγμένη, ασφαλή και αποτελεσματική τεχνολογία. Στο ιατρείο, αφού πρώτα έχουμε ξεκάθαρη κλινική εικόνα του ασθενή αξιολογώντας τις ανάγκες του προσώπου και του σώματός του, τον ενημερώνουμε σχετικά με την έκβαση της θεραπείας  και τα αποτελέσματά της.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.