Νέα τεχνική στην αυξητική στήθους!

νέα τεχνική για την αυξητική στήθους

νέα τεχνική για την αυξητική στήθους

Μία νέα τεχνική στην αυξητική στήθους καταφέρνει να χαρίσει στις γυναίκες το πιο φυσικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μεγαλύτερο όγκο!

Η νέα αυτή τεχνική συνδυάζει τα ενθέματα σιλικόνης με αυτομοσχεύματα λίπους και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η μέθοδος που χρησιμοποιείτο μέχρι σήμερα για να αυξηθεί ο όγκος του στήθους ήταν με απλά ενθέματα σιλικόνης. Πλέον, η αυξητική στήθους γίνεται και με τη χρήση αυτόλογου λίπους, λίπους δηλαδή που έχει ληφθεί από το ίδιο το σώμα της γυναίκας.

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, ένας από τους πιο διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς αναφέρει σχετικά:

«Σήμερα, οι νέες εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική, άνοιξαν τον δρόμο για την σύνθετη αυξητική, που συνδυάζει και τα δύο:  ενθέματα σιλικόνης και χρήση αυτόλογου λίπους, προσφέροντας όγκο και φυσικό αποτέλεσμα μαζί. Πιο συγκεκριμένα, η νέα τεχνική συνδυάζει  προβολή του όγκου των εμφυτευμάτων στήθους με την αίσθηση του υπερκείμενου λίπους προκειμένου να επιτευχθεί φυσικό αποτέλεσμα σε σχήμα, όγκο και υφή».

Το μεταμοσχευμένο λίπος δίνει όγκο και στον υποδόριο χώρο του μαστού. Λαμβάνεται από σημεία του σώματος όπου υπάρχει περίσσεια με την ειδική τεχνική λιποαναρρόφησης και προσεκτικής επεξεργασίας του, προκειμένου το λίπος  να τοποθετηθεί γύρω ή πάνω από το ένθεμα σιλικόνης. Περιοχές που προτιμάμε να λαμβάνουμε λίπος είναι η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί. Με τη μέθοδο του φυγοκεντραρίσματος του λίπους απομακρύνουμε τα υγρά λιπαρά στοιχεία του και χρησιμοποιούμε λίπος ως μόσχευμα.

Με την εφαρμογή των ενθεμάτων σιλικόνης δημιουργείται μια διάταση του δέρματος της περιοχής του στήθους και έτσι με μεγαλύτερη ευκολία γίνεται η επανατοποθέτηση του λίπους, ώστε να επιτευχθεί το πιο φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα σε σχήμα, όγκο και υφή.

«Εμφυτεύοντας το λίπος πάνω και γύρω από τα ενθέματα σιλικόνης αποφεύγονται τα ορατά όρια των εμφυτευμάτων σε πολύ λεπτό δέρμα ή πολύ αδύνατα σώματα. Την ποσότητα λίπους την καθορίζει ο πλαστικός χειρουργός, ώστε να γίνει γρήγορα η ενσωμάτωσή του. Όταν η ποσότητα του λίπους είναι σωστή ο υπερκείμενος όγκος έχει ισορροπία με τα εμφυτεύματα και το αποτέλεσμα είναι φυσικό και τέλειο», αναφέρει ο Δρ. Αθανασίου.

Η ασθενής μέσα σε μία χειρουργική επέμβαση έχει αποκτήσει τα αποτελέσματα δύο επεμβάσεων με τον καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Η νέα αυτή μέθοδος εφαρμόζεται ήδη αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι, ενώ πλέον εφαρμόζεται και από τον δόκτορα Αθανασίου με αξιοσημείωτα θετικά αποτελέσματα.

 

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.