Η μέθοδος του κινέζικου βελονισμού!

ο κινέζικος βελονισμός ως μέθοδος αισθητικής

ο κινέζικος βελονισμός ως μέθοδος αισθητικήςΓράφει η Ελένη Σακοράφα, αναισθησιολόγος και συνεργάτης του doctoranytime.gr

Η χρήση του κινεζικού βελονισμού για λόγους αισθητικής είναι μια ιδιαίτερη μέθοδος , που για να έχει εγγυημένα και ασφαλή αποτελέσματα, θα πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς βελονιστές στον αισθητικό βελονισμό. Σε κατάλληλο περιβάλλον γίνεται πρώτα σωματικός βελονισμός και κατάλληλη προετοιμασία του προσώπου, μετά την οποία εφαρμόζομαι τον αισθητικό βελονισμό. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνομαι εκτός από το μόνιμο και φυσικό λίφτινγκ, είναι η βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, η ενυδάτωση, η σπαργή και η ελαστικότητα του δέρματος και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Ο βελονισμός έχει την ικανότητά να μειώνει την χαλαρότητα των ιστών και να αποκαθιστά τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος, ελαττώνοντας τις επιπτώσεις του χρόνου, απαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, προσαρμόζει το περίγραμμα των χειλιών και τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται πάνω από αυτά, καθώς και τις γραμμές έκφρασης, το πόδι της χήνας στο περίγραμμα των ματιών. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που μας δίνει ο αισθητικός βελονισμός χωρίς τη χρήση νυστεριών και χημικών προϊόντων.

Είναι 100% φυσική και ανώδυνη με τη συγκεκριμένη χρήση βελονών για το πρόσωπο, δεν αφήνει σημάδια, δεν αλλάζει την έκφραση του προσώπου, αλλά μαλακώνει τα χαρακτηριστικά , κάνοντας να φαίνεται το πρόσωπο πιο όμορφο, πιο υγιές και φυσικά νεότερο.Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα , αλλά συνεχίζεται η βελτίωση με την πάροδο του χρόνου από την επόμενη κιόλας ημέρα. Η συνεδρία επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες, για να επιτύχουμε τα μέγιστα και σταθερά αποτελέσματα.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.