Επαναστατική μέθοδος ανάπλασης δέρματος!

ανάπλαση δέρματος:αισθητική μέθοδος

ανάπλαση δέρματος:αισθητική μέθοδοςΓράφει η Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και συνεργάτης του doctoranytime.gr

Νέα επαναστατική μέθοδος ανάπλασης του δέρματος

Αυτή είναι η τελευταία λέξη της αισθητικής ιατρικής «μόδας». Μάθετε πώς θα αποκτήσετε το λαμπερό και νεανικό πρόσωπο που ονειρεύεστε μέσα από την νέα αισθητική μέθοδο Total PlasmaLift.

Πρόκειται για μία νέα μέθοδο αποτελεσματικής –μη χειρουργικής- ανάπλασης του δέρματος του προσώπου που εξασφαλίζει λαμπερό και υγιές δέρμα. Το Total PlasmaLift αποτελεί μία δραστική και καινοτόμα ανάπλαση του δέρματος, ενισχύει την αντιγήρανση και προωθεί την βαθιά και ριζική αναδόμηση… και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως χρήση νυστεριού! Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση βλαστοκυττάρων και λέιζερ, και επεμβαίνει στην εικόνα της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 40 λεπτά και τελείται μόνο από την ιατρική ομάδα Cosmetic Derma Medicine.

Τι ακριβώς είναι η θεραπεία Total PlasmaLift;

Πρόκειται για ενεργοποίηση του κολλαγόνου μέσω της χρήσης λέιζερ. Οι ακτίνες λέιζερ δρουν βαθιά στα εσώτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και χαρίζουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα: ένα πρόσωπο λαμπερό και νεανικό χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης.

Η θεραπεία βλαστοκυττάρων PRP γίνεται με μία διαφορετική διαδικασία. Για τη μεσοθεραπεία αυτή, χρειάζεται η λήψη αίματος του ασθενούς, ώστε να γίνει φυγοκέντριση και να απομονωθεί το πλάσμα, το οποίο εγχέεται στα σημεία ενδιαφέροντος του προσώπου. Η εν λόγω θεραπεία επιταχύνει τη σύσφιξη του δέρματος, την παραγωγή κολλαγόνου και την απομάκρυνση ρυτίδων προσώπου και ουλών ακμής.

Η θεραπεία δεν είναι επίπονη, ωστόσο, ο ασθενής νιώθει μικρά ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια στο σημείο εφαρμογής.

Τα αποτελέσματα της συνδυαστικής θεραπείας είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4-5 συνεδρίες, αναλόγως των αναγκών του εκάστοτε ασθενούς.

Πιθανές επιπλοκές υπάρχουν;

Δεν έχει αναφερθεί καμία απολύτως επιπλοκή μετά την εφαρμογή αυτής της μεθόδου αισθητικής δερματολογίας, καθώς η ουσία η οποία εγχέεται προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

 

 

 

 

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.