CaviLipo Therapy: επαναστατική θεραπεία σώματος!

Cavilipo Therapy: επαναστατική θεραπεία σώματος

Cavilipo Therapy: επαναστατική θεραπεία σώματοςΓράφει η Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Δίαιτες, καλλυντικές κρέμες, γυμναστική … τα έχετε δοκιμάσει όλα, όμως το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα επιμένουν!

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία σώματος CaviLipo Therapy έρχεται στην Ελλάδα, θα σας απαλλάξει οριστικά από τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτό το καλοκαίρι τη σιλουέτα που επιθυμείτε!

Τι είναι η CaviLipo Therapy;

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία που συνδυάζει τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης και τη θεραπεία Cavitation με στόχο μόνιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που έχουν δοκιμάσει ανεπιτυχώς τα πάντα!

Το πρώτο στάδιο της θεραπείας γίνεται με τη Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης, η οποία ξεκινάει τη λιπόλυση. Μπορεί να γίνει με δυο τρόπους: είτε ενέσιμη είτε χωρίς ενέσεις. Και στις δυο περιπτώσεις πραγματοποιείται έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό να μεταφέρουμε με ακρίβεια στην περιοχή του προβλήματος, δραστικές ουσίες που κάνουν λιποδιάλυση.

Στη συνέχεια εφαρμόζεται το Cavitation: η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης, λιπογλυπτικής και εξαφάνισης της κυτταρίτιδας. Τo Cavitation στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονης κυτταρίτιδας!

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

H CaviLipo Therapy εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και τον Πλαστικό Χειρουργό της κλινικής.

Ωστόσο, η CaviLipo Therapy  δεν αποτελεί θεραπεία της παχυσαρκίας, ούτε μέθοδο απώλειας βάρους.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η Cavi Lipo Therapy;

Η CaviLipo Therapy εφαρμόζεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος (γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες.), να εξαλείψουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους. 

Πότε θα δω αποτελέσματα; Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Τα αποτελέσματά της CaviLipo Therapy είναι ορατά από τις πρώτες συνεδρίες. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η απώλεια πόντων ξεκινά από 2 και φθάνει έως τους 10 πόντους, ενώ αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Παράλληλα επιτυγχάνεται και βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης του δέρματος.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε και είναι κάτι που το συζητάμε εκτενώς κατά την πρώτη επίσκεψη. Συνήθως κάνουμε 6 με 8 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 10-14 ημερών.

Πονάει η CaviLipo Therapy;

Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να αισθάνεται θερμότητα στην περιοχή της θεραπείας που είναι ένδειξη ότι η λιποδιάλυση έχει ξεκινήσει. Αμέσως μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

 

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.