Νέα μέθοδος για την εμφύτευση μαλλιών!

Νέα μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών

Νέα μέθοδος εμφύτευσης μαλλιώνΗ νέα τάση στην εμφύτευση μαλλιών είναι η ακούρευτη συνεδρία με τη μέθοδο FUE (unshaven FUE). Ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής που την εφαρμόζει, πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση σε θέματα τριχωτού, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics, αναλύει πώς γίνεται.

Φέτος το καλοκαίρι, πριν τις διακοπές τους, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να αδυνατίσουν και άλλοι να αποκτήσουν πιο μυώδες σώμα. Μια μεγάλη μερίδα αντρών επιθυμούν να επανακτήσουν τα πυκνά μαλλιά που είχαν σε νεότερη ηλικία και σκέφτονται σοβαρά τη λύση που προσφέρει η μεταμόσχευση μαλλιών. Το θετικό είναι ότι με την σύγχρονη τεχνική FUE και μάλιστα με την ακούρευτη συνεδρία ένας άντρας μπορεί να κάνει εμφύτευση μαλλιών και γενίου χωρίς να προηγηθεί ολικό κούρεμα. Με απλά λόγια, να αποκαταστήσει με φυσικό τρόπο την πυκνότητα στα μαλλιά του χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τους γύρω του.

Η ακούρευτη συνεδρία αφορά ανθρώπους οι οποίοι για κοινωνικούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους δεν επιθυμούν αισθητή αλλαγή. Με τη λεγόμενη unshaven FUE το μήκος των μαλλιών παραμένει άθικτο. «Λαμβάνουμε τριχοθυλάκια ανάμεσα από τα υπάρχοντα που βρίσκονται στη δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύουμε ένα προς ένα στα σημεία όπου υπάρχει αραίωση» εξηγεί ο δρ. Αναστάσιος Βεκρής, μέλος της ISHRS (Διεθνής Ένωση Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού). Η διαδικασία γίνεται υπό τοπική αναισθησία και τα τριχοθυλάκια εξάγονται και εμφυτεύονται με εργαλεία πολύ μικρής διαμέτρου που δεν τραυματίζουν την περιοχή. Επιπλέον δεν δημιουργούνται ουλές ούτε σημάδια γιατί δεν αφαιρείται λωρίδα δέρματος.

Μετά τη διαδικασία της εμφύτευσης μαλλιών ή γενίου μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας, ενώ από την επομένη στις υποχρεώσεις σας, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Ο γιατρός σας δίνει οδηγίες να ψεκάζετε την περιοχή με φυσιολογικό ορό τις τρεις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση και να φοράτε ένα καπέλο ώστε να αποφεύγετε την έντονη ηλιοφάνεια.

Τα νέα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται σταδιακά τους πρώτους μήνες μετά την επέμβαση και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται έπειτα από 1 χρόνο.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.