Μεσοθεραπεία για πλήρη αναζωογόνηση προσώπου

μεσοθεραπεία για την αναζωογόνηση του προσώπου

Η γήρανση του δέρματος οφείλεται σε γονιδιακούς αλλά και σε περιβαλλοντικούς παράγοντες ενώ συνδέεται άμεσα με τον τρόπο ζωής μας, τις διατροφικές μας συνήθειες καθώς και με το κατά πόσο φροντίζουμε για την υγεία του δέρματός μας.

Διάβασε ακόμα : Η δύναμη του laser σε υγεία και ομορφιά

Η διαδικασία της γήρανσης του δέρματος ξεκινά από ηλικία των 25 ετών, καθώς η φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό αρχίζει να επιβραδύνεται. Μερικά από τα σημάδια αυτά είναι οι λεπτές γραμμές και οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και γύρω από τα χείλη. Το δέρμα χάνει την ζωντάνια του, την ελαστικότητα και την λάμψη του ενώ οι ρυτίδες γίνονται εμφανώς βαθύτερες.

Γιατί να κάνω μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας ενώ είναι η ιδανική θεραπεία για όποιον έχει παρατηρήσει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, θέλει να βρει μια αποτελεσματική θεραπεία για τις πρώτες ρυτίδες ή να ανανεώσει το κουρασμένο του πρόσωπό, με μια γρήγορη, απλή και αποτελεσματική, μη χειρουργική θεραπεία. Ο στόχος της μεσοθεραπείας είναι η αναγέννηση των ιστών του δέρματος, καθώς τους κάνει πιο σφιχτούς και ελαστικούς.

Τι γίνεται στη μεσοθεραπεία;

Στη μεσοθεραπεία κάνουμε έγχυση ενός δραστικού διαλύματος ουσιών κάτω από την επιδερμίδα το οποίο περιέχει, μεταξύ άλλων, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Ο συνδυασμός αυτών των ουσιών προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση με μείωση των ρυτίδων έκφρασης και των λεπτών γραμμών, βελτίωση των μαύρων κύκλων, σύσφιξη και γενικά μια πιο φωτεινή και υγιή όψη στη επιδερμίδα μας.

Αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία, λόγω του γεγονότος ότι τα ενεργά συστατικά εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε με τις πιο δραστικές κρέμα της αγοράς, που μπορούν να λειτουργούν μόνο επιδερμικά.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα, ενώ η επιδερμίδα δείχνει πιο ξεκούραστη, σφιχτή και φωτεινή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

mesotherapeia-kopela

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.