Μάθετε τα πάντα για τη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE

μεταμόσχευση μαλλιών

Το στρες, η κληρονομικότητα ακόμα και τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι κάποιες από τις αιτίες της αραίωσης των μαλλιών και της τριχόπτωσης.

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άντρες και γυναίκες καταφεύγουν στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE για να αποκαταστήσουν την αραίωση των μαλλιών, των φρυδιών ή ακόμα και τη μειωμένη φυτρώση στην περιοχή των γενιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την σύγχρονη τεχνική FUE  (Follicular Unit Extraction) εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι δημοφιλής λόγω του ελάχιστα επεμβατικού της χαρακτήρα. Η FUE πραγματοποιείται με τη μεμονωμένη μεταφορά τριχοθυλακίων, από τη δότρια περιοχή  και την εμφύτευσή τους στη λήπτρια ζώνη. Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ Αναστάσιος Βεκρής, «H σύγχρονη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών FUE δεν αφήνει ουλές, γίνεται με τοπική αναισθησία και επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν στις δραστηριότητές τους άμεσα, καθώς η επέμβαση μπορεί να γίνει και  χωρίς το κούρεμα της δότριας ζώνης». Για την εφαρμογή της μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, απαιτείται εξειδικευμένη εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία από τον πλαστικό χειρουργό που θα την εφαρμόσει, καθώς είναι μια πολύ λεπτομερής και εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία.


Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για την μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE;

Όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, άνδρες και γυναίκες με καλή πυκνότητα μαλλιών στην δότρια περιοχή είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη μεταμόσχευση μαλλιών. Σήμερα η ζήτηση για θεραπείες σχετικά με την ενίσχυση της εμφάνισής αυξάνεται συνεχώς. Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς επιλέγουν τη μέθοδο FUE  για να αποκαταστήσουν την αραίωση μαλλιών τους με απόλυτη φυσικότητα στο αποτέλεσμα, χωρίς σημάδια και ουλές.

Μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει επίσης να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη για την επιτυχία μιας μεταμόσχευσης μαλλιών είναι ο αριθμός των τριχοθυλακίων που μπορούν να ληφθούν από τη δότρια ζώνη, οι προσδοκίες του ασθενούς από την επέμβαση, οι πιθανές μελλοντικές ανάγκες για δεύτερη συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών, καθώς και η  ηλικία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ασθενούς.

Τα αποτελέσματα της εμφύτευσης μαλλιών

Μετά το τέλος της εμφύτευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς τίποτα δεν αποκαλύπτει ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε επέμβαση εμφύτευσης. Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών γίνεται σταδιακά και ξεκινά από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά την μεταμόσχευση μαλλιών, ωστόσο η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων φτάνει σε υψηλά ποσοστά, έως 98% σε βάθος δωδεκαμήνου. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά προέρχονται από ζώνες σταθερής τριχοφυΐας και έτσι το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και μόνιμο.

Γιατί να επιλέξω την Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών και στον χώρο της διενεργούνται εκατοντάδες συνεδρίες με την μέθοδο FUE από Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Aναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα την μέθοδο FUE καθώς έχει εξειδικευτεί στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις με την μέθοδο FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της διαδικασίας με ένα απολύτως φυσικό τελικό αποτέλεσμα.

Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.