Οριστική λύση στο διπλοσάγονο με κρυολιπόλυση

diplosagono

Μεγάλο βαρίδι αποδεικνύεται το διπλοσάγονο για την εξωτερική εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση. Σε σχετική έρευνα που παρουσιάστηκε στο φετινό συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, το 47% των ερωτηθέντων δήλωσε δυσαρεστημένο με την εικόνα της περιοχής κάτω από το πηγούνι του, ενώ το 49% τόνισε ότι η εικόνα του διπλοσάγονου επηρεάζει σίγουρα αρνητικά την εξωτερική του εμφάνιση.

Δες ακόμα: Λευκές τρίχες: υπάρχει λύση;

Πλήγμα για αυτοπεποίθηση και αρρενωπότητα

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι το διπλοσάγονο είχε γίνει αιτία, ώστε πολλοί συμμετέχοντες να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους:

  • το 35% απέφευγε τις φωτογραφίες,
  • το 35% απέφευγε τις βιντεοκλήσεις και τις τηλεδιασκέψεις,
  • το 29% των ανδρών άφηνε μούσι για να κρύβει την περιοχή κάτω από το πηγούνι.

Το διπλοσάγονο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ενοχλητικά αισθητικά προβλήματα. Χαρακτηριστικά, σε έρευνα που διεξήχθη το 2014 από την Αμερικανική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, το 70% των ανδρών και των γυναικών απάντησε ότι το περίσσιο λίπος κάτω από το πηγούνι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. Ειδικά για τους άντρες οι αυστηρές γωνίες του προσώπου, το θεληματικό πηγούνι και η απουσία διπλοσάγονου αποτελούν στοιχεία αρρενωπότητας. Καθώς, λοιπόν, η περιοχή κάτω από το πηγούνι αρχίζει να «κρεμάει», πλήττεται η αρρενωπότητα και η αυτοπεποίθησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσσώρευση λίπους στην περιοχή του διπλοσάγονου δεν σχετίζεται άμεσα με τον δείκτη σωματικής μάζας. Παρά το γεγονός ότι το περίσσιο σωματικό βάρος αποτελεί έναν επιβαρυντικό παράγοντα, σε πολλές περιπτώσεις αιτία για την εμφάνιση διπλοσάγονου είναι η ηλικία και η κληρονομικότητα. Επιπλέον, έχει διαπιστωθεί ότι αυτή η μικρή περιοχή τοπικού λίπους κάνει τους ανθρώπους που είναι καλόκορμοι και γυμνασμένοι, να δείχνουν υπέρβαροι.

Μέχρι πρότινος, η αντιμετώπιση του διπλοσάγονου γινόταν με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, μία επεμβατική μέθοδο που συνεπάγεται πόνο, παρενέργειες και μακρύ διάστημα αποθεραπείας. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που λειτουργούν αποτρεπτικά ειδικά για τους άνδρες, οι οποίοι τείνουν να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο φόβο τις πλαστικές επεμβάσεις.

Ανώδυνη εξάλειψη διπλοσάγονου με CoolSculpting

Πλέον όμως, υπάρχει δυνατότητα αντιμετώπισης του διπλοσάγονου χωρίς τομές και χωρίς πόνο. Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting μπορεί να εξαλείψει το τοπικό λίπος στην περιοχή κάτω από το πηγούνι ανώδυνα και οριστικά, χάρη στην ελεγχόμενη ψύξη των λιποκυττάρων και την αποβολή τους από τον οργανισμό. Αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μέθοδο ανώδυνης γλυπτικής του προσώπου και του σώματος, που δρα εστιασμένα και δεν επηρεάζει τους γειτονικούς ιστούς του δέρματος. Το CoolSculpting αποτελεί την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης, η οποία υπερέχει στα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης έναντι των λοιπών κρυολιπολύσεων σε τέσσερα βασικά σημεία:

  • δρα με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων Freeze Detect™,
  • προσφέρει αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία,
  • φέρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA,
  • εφαρμόζεται ως ιατρική πράξη και επομένως προσφέρεται μόνο σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους και όχι σε ινστιτούτα ομορφιάς χωρίς ιατρική επίβλεψη.

Επιπλέον, το CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που συνοδεύεται από έξι διαφορετικές κεφαλές (applicators), έτσι ώστε να επιλέγεται πάντα η κατάλληλη κεφαλή ανά περιοχή θεραπείας. Για το διπλοσάγονο, κατάλληλη είναι η κεφαλή CoolMini™, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναρροφά και να ψύχει μικρό όγκο λίπους. Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η αυτοπεποίθηση απογειώνεται και δεν υπάρχει ανάγκη πια για φουλάρια, μαντήλια, ζιβάγκο ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ κρινόταν απαραίτητο για το καμουφλάρισμα του προβλήματος.

Για διπλοσάγονο σε αρχικό στάδιο

Σε περίπτωση που ο σχηματισμός του διπλοσάγονου βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και δεν εφαρμόζει απόλυτα η κεφαλή CoolMini™, υπάρχει πλέον η μέθοδος της θερμολιπόλυσης με τη συσκευή Exilis. Πρόκειται για μία καινοτόμα θεραπεία, καθώς για πρώτη φορά συνδυάζεται η ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων σε ένα μηχάνημα. Με το Exilis, θερμαίνονται οι βαθύτεροι ιστοί του δέρματος, διαλύονται τα λιποκύτταρα και παράλληλα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη σύσφιξη της περιοχής. Είναι μία ανώδυνη, ασφαλής θεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης, που φέρει την έγκριση του FDA και προσφέρει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.