We are hiring an Account Manager / Sales Consultant

kariera-poliseis

To doctoranytime.gr είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της οργάνωσης υγείας. Η καινοτόμος δραστηριότητά της και ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει οριστικά το σύστημα υγείας, της έχουν χαρίσει την ηγετική θέση καθώς και μία σειρά από βραβεία best marketplace από το 2013 μέχρι και το 2019, καθώς και το βραβείο της καλύτερης υπηρεσίας υγείας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δες ακόμα: Η ιστορία του doctoranytime

Το μεγαλύτερο, όμως, και καλύτερο βραβείο που κερδίζει καθημερινά το doctoranytime.gr είναι η σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού που χτίζει με γιατρούς και ασθενείς. Αν ζήσεις την εμπειρία του Doctoranytime.gr θα καταλάβεις τι θα πει να κάνεις τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες, ευκολότερες βοηθώντας στους στο πιο νευραλγικό κομμάτι της ζωής τους, την υγεία!

Η μεγάλη επιτυχία του doctoranytime.gr βασίζεται σε μία φιλοσοφία που έχει στο επίκεντρο, τις ανάγκες των ασθενών και γιατρών. Ακούμε για να καταλάβουμε, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας σε εγρήγορση για να μετουσιώσουμε την γνώση σε σωστές πρακτικές και ένα εξαιρετικό προϊόν , δουλεύουμε σκληρά, αποζητούμε το να μαθαίνουμε και να καινοτομούμε συνέχεια, υποστηρίζουμε την ομάδα, δημιουργούμε νέες προκλήσεις γιατί θέλουμε ένα καλύτερο σύστημα υγείας για όλους!

Αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να κάνεις τη διαφορά μαζί μας στείλε μας το βιογραφικό σου εδώ!

Job Description

Η διαχείριση του προφίλ ενός γιατρού καθώς και της σχέσης του γιατρού με την εταιρεία, είναι από τα πιο σημαντικά αντικείμενα στο doctoranytime. Γι αυτό αναζητούμε άτομα που έχουν τη διάθεση να μάθουν και να γίνουν experts στις πωλήσεις ενός τεχνολογικού προϊόντος όπως είναι το doctoranytime.gr.

Αρμοδιότητες

  • Να διαπιστώνει τι ανάγκες έχει ο κάθε γιατρός και να του προσφέρει τις αντίστοιχες υπηρεσίες από το portfolio του doctoranytime.gr
  • Nα παρακολουθεί την εξέλιξη του γιατρού και συνεχώς να προτείνει λύσεις, αλλαγές και βελτιώσεις που θα του φέρουν καλύτερα αποτελέσματα
  • Να έχει την νοοτροπία να ξεπερνάει το εαυτό του και να πετυχαίνει πωλήσεις
  • Να ενημερώνεται και να διαβάζει συνεχώς για να είναι ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες του γιατρού
  • Να μοιράζεται καλές ή κακές πρακτικές ώστε να βελτιώνεται το σύνολο της ομάδας
  • Να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους γιατρούς.

Ο υποψήφιος γι αυτή τη θέση πρέπει:

  • Να είναι επικοινωνιακός και εξωστρεφής
  • Να κυνηγάει το αποτέλεσμα και να μπορεί να το αποδείξει με οποιοδήποτε παράδειγμα από τη ζωή του
  • Να αισθάνεται ότι η φιλοσοφία της εταιρείας τον/την εκφράζει απόλυτα.

Η θέση είναι entry level!

Την εξέλιξη και την βελτίωση των skills σου μπορείς να την εμπιστευτείς στο doctoranytime.gr, καθώς αποτελεί πλέον μία από τις εταιρείες «σχολεία» στο χώρο του.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.