Doctoranytime: Ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα !!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από αυτό το blog να γνωρίσετε την ομάδα του Doctoranytime ακόμα καλύτερα!H ομάδα που είναι πίσω από το Doctoranytime και υλοποιεί αυτό το όραμα, αποτελείται από ανθρώπους με συμπληρωματικά προφίλ. O καθένας με ενθουσιασμό προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του ώστε η υπηρεσία που θα προκύψει να είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα.

Δες ακόμα: Doctoranytime: Στα 5 πιο υποσχόμενα startup του 2016

 

Το όραμα του Doctoranytime είναι μία καλύτερη κοινωνία υγείας και μία πιο εύκολη καθημερινότητα.

 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν την ομάδα μας:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ

«Το πάθος μου ήταν πάντα το διαδίκτυο και πώς αυτό μπορεί να διευκολύνει τη ζωή μας. Ξεκίνησα πολύ νωρίς την ενασχόληση μου με το internet όντας συνιδρυτής του e-shop.gr του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ελλάδα και του e-food.gr στη συνέχεια. Μέσω του Openfund στο οποίο συμμετείχα, γνώρισα και βοήθησα να υλοποιηθούν και άλλα ενδιαφέροντα μοντέλα που προσφέρουν ιδιαίτερα χρήσιμες για τον καταναλωτή υπηρεσίες όπως το taxibeat. Για τον ίδιο λόγο ήθελα να βοηθήσω στη δημιουργία του doctoranytime. Πιστεύω ότι το doctoranytime μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή του σύγχρονου Έλληνα τόσο του γιατρού όσο και του καταναλωτή που επιθυμεί ιατρικές υπηρεσίες.»

Προϋπηρεσία: Boston Consulting group, e-shop.gr, e-food.gr

ΣπουδέςΕθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Columbia Business School

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΟΥΡΟΥ

ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

«Τον Μάιο του 2011 έγινα 30 χρονών και αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα σοβαρά και να κάνω όλους τους προληπτικούς ελέγχους που διαβάζουμε. Δεν είχα λάβει όμως υπόψη μου πόσο χρόνο χρειάζεται αυτό. Τότε σκέφτηκα ότι η φροντίδα της υγείας μας μπορεί να γίνει και πιο εύκολη υπόθεση. Aπό την πολυετή εμπειρία μου στο marketing τόσο στην Procter&Gamble όσο και στη L’Oreal έχω μάθει ότι επιτυχημένες ιδέες είναι εκείνες που ανταποκρίνονται σε μία πραγματική ανάγκη του ανθρώπου. Γι΄ αυτό αγάπησα την ιδέα του doctoranytime. Γιατί ο ασθενής πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Με αυτό σαν δεδομένο ξεκινάει το doctoranytime με συνέπεια να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε γιατρούς και ασθενείς εμπερικλείοντας στη φιλοσοφία του όλη την εμπειρία μου στο marketing των τελευταίων 10 χρόνων.»

Προϋπηρεσία: Procter&Gamble, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, L’Oreal

Σπουδές: Πανεπιστήμιο Πειραιά

MAHER CHERFAN

ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ

«Ασχολούμαι με τον Ιατρικό χώρο από μικρός καθότι η οικογένεια μου είναι στο χώρο των ιατρικών εκδόσεων και συνεδρίων. Στην πορεία της καριέρας μου έχω συνεργαστεί με το σύνολο σχεδόν των ιατρικών ειδικοτήτων, έχοντας προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε πάνω από 150.000 γιατρούς στις χώρες της μεσογείου. Στο CCMgroup, που είμαι γενικός διευθυντής, έχουμε την ευθύνη για την έκδοση περισσότερων από 20 διαφορετικών ιατρικών journals και τη διοργάνωση ιατρικών συνεδριών για την Ελλάδα Τουρκία Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Μερικές από τις εκδόσεις μας είναι τα journals για το British Medical Association, για το American Academy of Orthopaedic Surgeons, για το American College of Cardiology αλλά και πολλά άλλα. Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι ένας καλύτερα ενημερωμένος γιατρός σε όλες τις εξελίξεις είναι ένας καλύτερος γιατρός για τους ασθενείς του. Το doctoranytime πάει τις υπηρεσίες υγείας ένα βήμα παραπέρα. Κύριο μέλημα μου είναι να προσφέρω τη γνώση μου γύρω από τις ανάγκες των ιατρών στο doctoranytime ώστε αυτή η υπηρεσία να αποτελέσει ένα πραγματικό συνεργάτη για τον ιατρό και να διευκολύνει κατ’επέκταση τον ασθενή.»

Προϋπηρεσία: CCM Medical Publishing & Education

Σπουδές: McGill University in Montreal

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.