Βράβευση της Advanced Hair Clinics στα Healthcare Business Awards

Advanced Hair Clinics

Μία ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Μετά την ανάδειξη της ως “International Hair Clinic of the Year” από τον μη κερδοσκοπικό φορέα International Medical Travel Journal (ΙΜΤJ) στα Διεθνή Βραβεία Ιατρικού Τουρισμού 2016 που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο στη Μαδρίτη, η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε στην κατηγορία “Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού” στα Healthcare Business Awards που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

«Η εξαιρετικά αξιόλογη κριτική επιτροπή των Healthcare Business Awards επέλεξε ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου υποψηφιότητες την κλινική Advanced Hair Clinics για τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις που ακολουθεί για την διεθνοποίηση των υπηρεσιών της. Η ανάδειξή της είναι προϊόν της συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλλουμε από το 2012 ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό για να προσφέρουμε σύγχρονες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών μας.» δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής και ιδρυτής της κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, μετά την παραλαβή του βραβείου.

Advanced Hair Clinics

«Μόλις λίγους μήνες πριν αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια κατά την βράβευση της κλινικής Advanced Hair Clinics ως  “International Hair Clinic of the Year” από τον παγκόσμιο φορέα IMTJ, στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Μία ακόμη, εγχώρια αυτή τη φορά, διάκριση έρχεται να δικαιώσει τις ενέργειες που με συνέπεια και υπευθυνότητα καταβάλλουμε καθημερινά για την παροχή άριστων υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού. Τα δυο αυτά βραβεία αποτελούν όχι μόνο αναγνώριση αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά.» τονίζει η Διευθύντρια της κλινικής Advanced Hair Clinics, κα Λίλη Αγιάντ.

«Ο ιατρικός τουρισμός στην Ελλάδα αποτελεί έναν τομέα δράσης που στηρίζεται κυρίως στην ατομική προσπάθεια και στο βαθμό εξωστρέφειας που διέπει τον εκάστοτε φορέα, παρά σε κάποια συντονισμένη εθνική στρατηγική. Η αναγνώριση στα πλαίσια ενός αχαρτογράφητου και πρωτογενούς ακόμη για την Ελλάδα πεδίου δραστηριοποίησης, επιβραβεύει το πρωτοπόρο εταιρικό όραμα της κλινικής Advanced Hair Clinics και μας δείχνει το δρόμο για την παγκόσμια αγορά. Τα δυο αυτά βραβεία αναμφίβολα επιβεβαιώνουν την δυναμική μας στη διεθνή πραγματικότητα.» υπογραμμίζει η Διευθύντρια Marketing της κλινικής, κα Αΐντα Σαρκισσιάν.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.