Το TEDMED για πρώτη φορά στην Ελλάδα με χορηγό επικοινωνίας το DoctorAnytime

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα

θα πραγματοποιηθεί το TEDMED Live Athens, μία πρωτοποριακή διαδραστική εκδήλωση που έχει ως στόχο την

ανάπτυξη των νέων ιδεών & της καινοτομίας στο χώρο της ιατρικής και το DoctorAnytime, ως χορηγός επικοινωνίας, είναι ένας από τους θερμούς υποστηρικτές του!

 

Το TEDMED Live Athens  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης (Παντελεήμων Γιαννακόπουλος, Ben Matteo, Δέσποινα Σανούδου, Manica Balasegaram, Jack Andraka, Amadeus Mason, Ομάδα Symbiosis κ.α.) και το TEDMED Live Athens  θα αποτελέσει σημείο γόνιμης συνάντησης της κοινότητας του χώρου της υγείας (ιατροί, φαρμακευτικές εταιρείες, ασθενείς), όπου θα παρουσιαστεί ό,τι πιο σύγχρονο σε θέματα υγείας, τεχνολογίας, καινοτομίας & τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να εξασφαλίσετε τα εισιτήριά σας, επιισκεφθείτε το site της εκδήλωσης www.tedmedliveathens.com.

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.