Στηρίζουμε το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Αττικής ¨ΚΟΥΚΙΑ¨

Επιβραβεύοντας τις θετικές δράσεις, το doctoranytime στηρίζει το έργο του Δικτύου Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Αττικής ¨ΚΟΥΚΙΑ¨.

Γιατί  Ανταλλαγή σημαίνει και Αλληλεγγύη και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

 

Είναι μια θετική δράση από τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης, βοηθούν τις οικογένειες τους και τις επιχειρήσεις τους να επιβιώσουν και να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση.

Το κάθε μέλος του δικτύου προσφέρει στους άλλους υπηρεσίες και προϊόντα.

Οι προσφορές τους ανακοινώνονται στο δίκτυο μέσα από ταξινομημένες αγγελίες.

 

Η πληρωμή γίνεται ΚΑΙ σε Κουκιά, ένα εικονικό νόμισμα που η χρήση του περιορίζεται μέσα στο δίκτυο.

Κάθε μέλος δημιουργεί κωδικούς πρόσβασης στο δίκτυο και μπορεί με αυτούς να κάνει συναλλαγές όπως επίσης και να βλέπει ανά πάσα στιγμή τις υπηρεσίες, τα προϊόντα που προσφέρονται σε αυτό, και τους διαφημιζόμενους του.

Κάθε λογαριασμός μπορεί να είναι θετικός ή αρνητικός. Θετικός λογαριασμός σημαίνει ότι κάποιος έχει προσφέρει περισσότερα από όσα έχει πάρει (και μάλλον έχει έρθει η ώρα να πάρει) και αρνητικός ότι έχει πάρει περισσότερα από όσα έχει δώσει (και μάλλον έχει έρθει η ώρα να δώσει). Ούτως ή άλλως οι λογαριασμοί δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε ευρώ, υπάρχουν μόνο για να κρατάμε λογαριασμό πόσα έχουμε δώσει και πόσα έχουμε πάρει.

 

Το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης έχει μελετηθεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο, δεν υπάρχουν τόκοι

ή ανατοκισμοί και τοκογλυφία.

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.