Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση και πάλι στην κορυφή του κόσμου!

Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση κέρδισε το 1ο βραβείο και πάλι μεταξύ 212 χωρών για τη δημιουργία της καλύτερης καμπάνιας δημοσιοποίησης

(Best Media Campaign), στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων για την Οστεοπόρωση που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, στις 31/5 – 2/6/2013.

 

Με αφορμή τον μεγάλο – φιλανθρωπικού χαρακτήρα – χορομαραθώνιο (StarDance Zumbathon Party) που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο 2012 για την στήριξη των σκοπών του Συλλόγου,

ο Σύλλογός μας πέτυχε διεθνή διάκριση για την καλύτερη καμπάνια δημοσιοποίησης του γεγονότος, με την ελάχιστη δυνατή δαπάνη για προβολή.

 

Μάλιστα, αυτή τη φορά η Κριτική Επιτροπή άφησε τους συμμετέχοντες Συλλόγους να ψηφίσουν τον νικητή για την καλύτερη και την πιο δημιουργική καμπάνια δημοσιοποίησης για την σκελετική υγεία!

 

Η κα Τσεκούρα, Πρόεδρος του Συλλόγου, ανέφερε: «το να επιλέγεσαι από Συλλόγους Ασθενών από όλο τον κόσμο είναι πραγματική διάκριση, όμως αυτό το βραβείο αποτελεί και μια ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν υπάρχει ενότητα και αλληλοϋποστήριξη!».

 Η προηγούμενη διάκριση του Συλλόγου ήταν το 2007, όταν κατέκτησε το 1ο βραβείο για την γενικότερη δράση και προσφορά του, στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων που είχε διεξαχθεί στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

 

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.