Αθλείσαι συχνά; Να τι πρέπει να προσέχεις!

athlisi-aquarius

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που η άσκηση αποτελεί τρόπο ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του, τότε το παρακάτω ίσως σου φανεί ενδιαφέρον. 

Η γυμναστική σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή είναι ο καλύτερος δρόμος για την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά. Ακόμη και το δέρμα μας δείχνει πολύ πιο λαμπερό και σφριγηλό όταν το κορμί είναι γυμνασμένο και φυσικά, όταν τρεφόμαστε σωστά αυτό αποτυπώνεται και στην ποιότητα του δέρματός μας. 

Η συχνή άσκηση όμως καταπονεί το σώμα μας. Κατά τη διάρκειά της θα πρέπει να αναπληρώνουμε τους ηλεκτρολύτες που χάνουμε και να προσπαθούμε να παραμείνουμε ενυδατωμένοι, ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες όπως η ζάλη ή ακόμη και η λιποθυμία. Ο οργανισμός μας χρειάζεται ενέργεια και νερό για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Αν διαταραχθεί η ισορροπία, τότε αυτό επηρεάζει τη δύναμη και την αντοχή μας. 

Διάβασε μερικά tips που μπορείς να λάβεις υπόψιν εάν θέλεις, για να παραμένεις fit και υγιής κάθε στιγμή της ημέρας:

Κάνε μικρά διαλείμματα: Όταν γυμνάζεσαι φρόντισε να κάνεις μικρά και συχνά διαλείμματα, ώστε να μην φέρνεις τον οργανισμό σου στα όριά του. Ολοκλήρωσε την άσκηση και κάνε διάλειμμα. Μετά από κάθε σετ ασκήσεων κάνε λίγο μεγαλύτερο διάλειμμα και ενυδατώσου. 

Φάε ελαφριά λίγες ώρες πριν την άσκηση: Μην καταναλώνεις βαριά γεύματα πριν από την άσκηση. Φρόντισε να έχεις και μαζί σου ένα ελαφρύ σνακ όπως για παράδειγμα μια μπάρα δημητριακών, αλλά ποτέ μην τρως 2-3 ώρες πριν την άσκηση. Σε κάθε περίπτωση το γεύμα που θα φας θα πρέπει να είναι ελαφρύ και εύπεπτο. 

Κάνε τακτικές προληπτικές εξετάσεις: Οι εργαστηριακές εξετάσεις καθώς και ο ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος δεν πρέπει να αμελούνται. Στις εξετάσεις αυτές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε και τον έλεγχο των βιταμινών και των μετάλλων που είναι απαραίτητοι για την ομαλή υγεία του οργανισμού και τις αυξημένες ανάγκες σε ενέργεια και δύναμη. 

Αναπλήρωσε τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που λείπουν: Ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο είναι δύο στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, την υγεία του δέρματος, των νυχιών και της διάθεσής μας. Παρακολούθησε τα επίπεδα βιταμινών και μετάλλων στον οργανισμό σου μέσω συχνών εξετάσεων. Αν λείπει κάτι, τότε συμβουλεύσου το γιατρό σου και λάβε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που θα σε βοηθήσει. 

Αν θέλεις το κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου, μπορείς να εντάξεις το Aquarius Water+ στην καθημερινότητα σου (περισσότερες πληροφορίες εδώ).  To Αquarius Water+ είναι ένα λειτουργικό ποτό που θα σε τονώσει και θα συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού σου, αφού θα σου προσφέρει τα απαραίτητα μέταλλα, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, που χρειάζεται ο οργανισμός σου. 

 

Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Δες περισσότερα.