Site icon Doctoranytime Blog

Lifting στήθους με μεσοθεραπεία και νήματα

μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία και όχι χειρουργική επέμβαση εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες σε αρκετά ιατρεία, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, με στόχο ένα πιο νεανικό στήθος.

Βρες εδώ τους καλύτερους γιατρούς για μεσοθεραπεία

Οι γιατροί αξιοποιούν το πλάσμα του αίματος στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP για να βελτιώσουν την ποιότητα του δέρματος, να μειώσουν τις λεπτές ρυτίδες στο ντεκολτέ και να σβήσουν τις ραγάδες στο μαστό.

Όπως είναι φυσικό, η μέθοδος προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών γυναικών καθώς γίνεται χωρίς ράμματα και τομές και χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η μέθοδος συνδυάζεται και με απορροφήσιμα νήματα PDO που εισάγονται χωρίς να γίνουν τομές. Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Η διαδικασία της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP στο στήθος γίνεται με τον αντίστοιχο τρόπο που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για ανανέωση και αντιγήρανση.

Αρχικά κάνουμε λήψη αίματος, απομονώνουμε τα αιμοπετάλια και ενεργοποιούμε το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Εγχέουμε το υλικό στο στήθος με τη μορφή μεσοθεραπείας.

Χάρη στο πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται. Επιπλέον, η διαδικασία της μεσοθεραπείας ενεργοποιεί την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου.

Ωστόσο η σύσφιγξη είναι εντυπωσιακή εφόσον η μεσοθεραπεία PRP συνδυαστεί με τα νήματα PDO. Τα απορροφήσιμα νήματα είναι ασφαλή και προσφέρουν αποτέλεσμα μέσα σε μία συνεδρία. Η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία.

Εισάγουμε τα νήματα κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής και το επόμενο διάστημα προσφέρουν σύσφιγξη και ανόρθωση των ιστών μέσω της κολλαγονογένεσης.

PRP breast lift

Το PRP breast lift:
-Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου
-Προσφέρει σφριγηλότητα
-Σβήνει τις ραγάδες και τις ρυτίδες του ντεκολτέ
-Χαρίζει ανόρθωση συνδυαστικά με τα απορροφήσιμα νήματα PDO.

Exit mobile version