Site icon Doctoranytime Blog

To Doctoranytime γιορτάζει 2 χρόνια λειτουργίας!

Κάθε «επέτειος» αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να σκεφθείς την μέχρι τώρα πορεία σου.

Κλείνοντας ένα πρώτο «κύκλο ζωής» στο doctoranytime κάνουμε τον απολογισμό μας : 2500 γιατροί, 50 διαγνωστικά κέντρα, 17000 ραντεβού, 60.000 εγγεγραμμένοι χρήστες και καθημερινή παρουσία τόσο μέσω διαδικτύου όσο και τηλεφωνικά για να ικανοποιήσουμε κάθε σου ανάγκη.

Δύο χρόνια τώρα όλοι εσείς αγκαλιάσατε με ιδιαίτερη θέρμη αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε με μεράκι, αγάπη και με μια ερώτηση να συνοδεύει κάθε μας ενέργεια, κάθε στιγμή:

«Καλύπτουμε τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων που εξυπηρετούμε καθημερινά;»

Αλλά, αυτό το απαντάτε εσείς. Γι΄ αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε μερικές μόνο από τις δικές σας «μαρτυρίες» σας και σας τις παραθέτουμε.

«Μια τέλεια προσπάθεια, με άψογη οργάνωση και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Στην προσπάθεια μου να βρω γιατρό αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες μιας και ο ένας έλειπε με άδεια , ο άλλος δε μπορούσε λόγω έκτακτου συμβάντος. Το τηλεφωνικό τους κέντρο όμως με εξυπηρέτησε άψογα χωρίς να τους καλέσω εγώ μιας και βρήκαν την καταχώρηση μου και επί μισή ώρα πάσχιζαν να μου βρουν ραντεβού με απανωτά τηλεφωνήματα προς το κινητό μου. Τελικά μου έκλεισαν οι ίδιοι ραντεβού σε ειδική τιμή και τέλος καλό όλα καλά. Ένα από τα σημαντικότερα startup που έχουν γίνει σε αυτή τη χώρα».(Γ.Κ 05.08.2014)

«Μέχρι στιγμής, όσες φορές έχω κλείσει ραντεβού μέσω της εταιρείας σας, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και από εσάς αλλά και από τους γιατρούς που μου έχετε συστήσει. Εύχομαι να παραμείνουν τόσο καλές οι υπηρεσίες που προσφέρετε και να επιλέγετε πάντα καλούς γιατρούς όχι μόνο ως προς την ειδικότητα αλλά και ως προς την συμπεριφορά τους.»(Α.Ζ 04.12.2013)

Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός μας και η φιλοσοφία μας: Να μπορείτε να βρείτε τον/την καλύτερο γιατρό, εύκολα και γρήγορα! Το doctoranytime διαθέτει ένα διπλό δίχτυ ασφαλείας που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα υπηρεσιών από τους γιατρούς σ΄ εσάς: Πριν γίνει ένας γιατρός επίσημος συνεργάτης μας, συζητάμε εκτενώς μαζί του ή/και τον επισκεπτόμαστε στον χώρο εργασίας του. Επιπλέον, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις αξιολογήσεις και τα σχόλια σας μετά την επίσκεψη σας στους συνεργαζόμενους γιατρούς μας.

«Η υπηρεσία doctoranytime είναι πολύ καλή δεδομένου ότι μπορώ να βρω ειδικόητες χωρίς να χάσω χρόνο. Επίσης σημαντική είναι η υπενθύμιση μέσω sms την προηγούμενη ημέρα του ραντεβού». (Π.Ρ 25.11.2013)

Η διευκόλυνση του ασθενή σε όλα τα επίπεδα από την στιγμή που θα μπει στο doctoranytime ή που θα σηκώσει το τηλέφωνο και θα μας καλέσει για να του βρούμε τον κατάλληλο γιατρό/διαγνωστικό κέντρο μέχρι και η υπενθύμιση από εμάς με μήνυμα στο κινητό του την προηγούμενη μέρα εκφράζει για εμάς την βασική μας φιλοσοφία: η επίσκεψη στον γιατρό/διαγνωστικό να γίνεται για εσένα παιχνίδι!

«ΗΜΟΥΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ INTERNET ΑΛΛΑ Η ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».(Λ.Σ 13.05.2014)

Για εμάς αυτού του είδους τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά, καθώς το να κλείσεις ραντεβού διαδικτυακώς προσφέρει μια σειρά από οφέλη. Online μπορείς να κλείσεις ραντεβού οποτεδήποτε και όπου κι αν βρίσκεσαι όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας, μπορείς να δεις ανοικτά σχόλια και αξιολογήσεις από άλλους χρήστες (αυτή η υπηρεσία είναι μοναδική στην ελληνική αγορά) αλλά και πολύτιμες πληροφορίες για τον κάθε γιατρό (βιογραφικό – εμπειρία – σπουδές). Μια άλλη καινοτομία μας είναι τα διαγνωστικά κέντρα. Μπορείς να επιλέξεις την εξέταση που θέλεις σ’ ένα εύρος 3000 εξετάσεων, να συγκρίνεις κόστος, παρεχόμενες υπηρεσίες & προσφερόμενο εξοπλισμό αλλά και να δεις τη διαθεσιμότητα των ραντεβού. Κι όλα αυτά anytime…online!

Και αφού μιλάμε για καινοτομία, το doctoranytime συγκέντρωσε σε ένα πλούσιο γράφημα (infographic) χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την συμπεριφορά και τις προτιμήσεις χιλιάδων ασθενών.

Κάνε κλικ εδώ για να το δεις και να μας αφήσεις τα σχόλια σου!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά!

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version