Site icon Doctoranytime Blog

Αισθητικός βελονισμός

Ο βελονισμός ως μέσο ολιστικής αισθητικής προσέγγισης, είναι γνωστός για την σημαντική προσφορά του στη διατήρηση της νεανικότητας, από την Αυτοκράτειρα της Δυναστείας των Song και τις γκέισες του παλατιού, μέχρι τις stars του Hollywood, σήμερα. Η διαδικασία του αισθητικού βελονισμού αποτελεί μια ΜΗ επεμβατική, αναίμακτη μέθοδο, η οποία ενεργοποιεί την ικανότητα αυτοθεραπείας του ίδιου του σώματος. Aυτή η τεχνική δρα για να ενδυναμώσει την κυκλοφορία του αίματος, να τονώσει τους μύες, να αναπαράγει κύτταρα, κολλαγόνο και ελαστίνη και να αναζωογονήσει το δέρμα σε βάθος.

Τι επιτυγχάνουμε με τον Αισθητικό Βελονισμό;

Βελόνες στο μέγεθος τρίχας διεισδύουν στις εκφυλισμένες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τον εγκέφαλο ο οποίος κινητοποιείται.

Έτσι ενεργοποιεί:

Με λίγα λόγια προωθείται η φυσική επουλωτική διαδικασία του οργανισμού και αναζωογονείται η περιοχή του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή, και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης συνεχίζεται για 2 ως 4 εβδομάδες, μετά το πέρας της κάθε συνεδρίας.

Έχει παρενέργειες;

Δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες μιας χρήσεως και πάρα πολύ λεπτές. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

 

Exit mobile version